KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Ortaokulu

Lüleburgaz Ortaokulu

Kurtuluş Mah. İstasyon Cad. No49/1 Lüleburgaz/Kırklareli
Vizyon
Nitelikli eğitimi gerçekleştirirken bilgi üreten, sürekli gelişen, topluma katkı sağlayan. yetiştirdiği insanı ile örnek gösterilen, öğretmeni ve öğrencisi olmaktan onur duyulan bir okul olmaktır.
Misyon
Çağdaş bilgiyle donanmış, öğrenci merkezli, özgür ve bilimsel düşünceyi esas alan, isteğe ve yeteneğe göre değerlendirmeyi ve yönlendirmeyi amaç edinen, sevgiyi ve değer vermeyi esas alan, kültürel birikime ve iletişim becerisine sahip, araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, çevresine önderlik yapabilecek yapıda, Atatürk ilke devrimlerini özümsemiş vatansever bireyler yetiştirmek, Lüleburgaz Ortaokulu nitelikli eğitim vermeyi görev edinmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Şehir minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Kurtuluş Mah. İstasyon Cad. No:49/1 Lüleburgaz/KIRKLARELİ
Okulumuz Lüleburgaz ilçesi merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi Yıldız Kız ve Erkekler Grup Müsabakalarında, Erkeklerde Grup 2.si, Kızlarda Grup Üçüncüsü. Kız ve Erkek Masa Tenisi Takımı Yıldız Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi İl 1.si. Basketbol Ortaokullar Arası Yıldız Kızlar İlçe 1.si ve Kırklareli İl 2.si