KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazrlamış olduğu program ile kutlandı.

Ock

8.Sınıf Öğrencilerimiz ile birlikte lise gezileri kapsamında Kepritepe Anadolu Lisesine tanıtım gezisi düzenledik.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Ekm

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emaneti Cumhuriyet 100. yaşında. Nice 100 yaşlara...

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile birlikte ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün fidan dikim etkinliğine katıldık.

Ekm

1.Dönem 1.Sınav takvimimiz belirlenmiş olup aşağıdaki resime tıklayarak öğrenebilirsiniz

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü'nü öğretmenlerimizin öğrencileirmiz ile birlikte hazırlamış olduğu program ile kutladık

Eyl

İlköğretim Haftasını öğretmenlerimizin öğrencileirmiz ile birlikte hazırlamış oldukları program ile kutladık

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıfların Ders Programları

Eyl

2023- 2024 Eğitim - Öğretim yılına ait yeni ders giriş ve çıkışlarını gösteren zaman çizlgemiz aşağıda paylaşılmıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun